Hout graveren – snel, nauwkeurig en voordelig

Hout laat zich perfect graveren in welke vorm dan ook. Lasercreatie heeft al vele houten reclame- en relatiegeschenken mogen graveren, alsmede foto’s op hout. Steeds weer hebben we gezorgd voor een schitterend resultaat.

Jouw idee, uitgevoerd door ons

Hout graveren gebeurt met onze lasermachine. Door middel van het instellen van de intensiteit van de lasers kunnen we diep of minder diep graveren. Hierdoor zijn we in staat hele unieke gravures te maken. Bijvoorbeeld het logo van een bedrijf in een houten artikel of een eigen ontwerp op houten speelgoed. Er is van alles mogelijk wanneer je aanklopt bij Lasercreatie. Nadat je ons benaderd hebt met een idee en ontwerp, gaan we direct aan de slag met het laseren van hout. Afbeeldingen met een hoge resolutie geven het mooiste resultaat. Aanbovelen wordt het liefst rond de 300 dpi.

Daarom Lasercreatie

  • Hoge kwaliteit hout graveren
  • Vele ideeën zijn uitvoerbaar
  • Hout graveren vanaf eigen ontwerp
  • Snelle levering, voordelige prijzen

Heb je nog geen exact ontwerp? Wij denken ook graag met je mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als je je afvraagt of we jouw idee op hout kunnen graveren. We kunnen je vast en zeker van dienst zijn.

Verder informatie

Meer weten of een specifieke vraag stellen? Wanneer je contact opneemt met ons kantoor in Oldebroek helpen we je graag verder.

Nieuwsgierig geworden?

Maar weet je niet exact of jouw idee of wens te realiseren is? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Nieuwsgierig geworden?