Wat is Acrylaat (PMMA, Perspex, Plexiglas) precies? Acrylaat heeft goede lasersnij en laser graveer eigenschappen. Het wordt veel gebruikt in de reclame en sign wereld. Door de eigenschappen van het materiaal ontstaat er na het lasersnijden een glanzend snijvlak. Bij laser graveren wordt dit vaak een matte uitslag wat in combinatie met ledverlichting erg mooie resultaten geeft. Door de eigenschappen van Acrylaat kan het na het lasersnijden ook nog verder bewerkt worden. Acrylaat is er in vele kleuren en diktes te krijgen. Onze machine kan tot 8 mm dik acrylaat verwerken. Tevens is acrylaat in spiegel te krijgen. Laseren op acrylaat heeft vele mogelijkheden. Informeer hiervoor direct bij ons.

laseren op acrylaat
laserenophout3
Logo Lasercreatie klein

Lasergraveren

De naam zegt het al, met de laser wordt er een gravure gemaakt. Door de intensiteit van de laser in te stellen kan er een diepte gravering gemaakt worden. Dit kan een lijn maar ook een heel vlak zijn. Met deze methode kun je mooie effecten bereiken en speciale gravures in het acrylaat maken.
Logo Lasercreatie klein

Lasersnijden

Met hoge energie verbrand en verdampt het hout, echter door snelle wisseling in dit proces blijft er relatief weinig warmte achter in het materiaal. Er ontstaat wel een verkleuring.
De CO2 laser die wij hebben heeft een werkgebied van 150 x 100 cm. Door lasersnijden kunnen er scherpe hoeken worden gecreëerd. Bij een frees ben je afhankelijk van de diameter van de frees.
Logo Lasercreatie klein

Toepassingen

Beglazing voor vitrines en kasten, lichtreclame, displays, gevelreclame, decoraties en sieraden.

Nieuwsgierig geworden?

Maar weet je niet exact of jouw idee of wens te realiseren is? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Nieuwsgierig geworden?